Естествено камък!

Повече от двадесет и осем години претворяваме красотата на естествения камък с възхищение към способността му да превърне пространството в галерия на изкуството и красотата.

И докато продължаваме да приемаме предизвикателствата на големите обществени проекти с вълнение и ентусиазъм, тази пролет предприемаме кампанията Уникат в дома, вдъхновени от свойството на камъка да пренася неповторимия характер на природата в личния ни свят.

За нас и нашите клиенти, истинската ценност е възможността да се обградим с нещо неповторимо и уникално – също като нас и любимите ни хора.

Продължаваме да вярваме в стойността на естествените материали и с намигване Ви напомняме за вълшебствата, които можем да реализираме естествено с тях!

Работим с постоянна наличност на богато разнообразие от мрамор, гранит, травертин и оникс, които внасяме от цял свят. Притежаваме и собствена кариера за добив на рядък, чисто бял варовик и светло бежов мрамор, които можете да откриете единствено при нас! Нарекохме ги Куна Белла и Куна Романа – с признание и благодарност към района на находището – с. Кунино.

Заповядайте в търговско-складовата ни база – ще се радваме да Ви запознаем с различните материали и възможностите, които предлагат!